Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
radecek7
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 30.06.08 12:03 Předmět: |
|
|
Boris napsal: | radecek7 napsal: | pomluvil kostičky...... jinak na moravii se to musi dohnat... |
Ti co byli v Budějkách nemaj co dohánět naopak jsme v předstihu tak na dva srazy dopředu fuj | kurva ze ja sem nejel hnup..... _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
|
Luci Luc Organizátor Morávia Party
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4316 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 30.06.08 12:36 Předmět: |
|
|
Boris napsal: | radecek7 napsal: | pomluvil kostičky...... jinak na moravii se to musi dohnat... |
Ti co byli v Budějkách nemaj co dohánět naopak jsme v předstihu tak na dva srazy dopředu fuj |
MINIMÁLNĚ _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
m1tv Moderátor
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 30.06.08 15:16 Předmět: |
|
|
se zdatne pilo i za ostatni _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
|
|
Návrat nahoru |
|
|
sekec
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1551 Bydliště - POVINNÉ *: Včelná
|
Zaslal: 30.06.08 15:40 Předmět: |
|
|
jo nekdo je tam dal rychle nekdo pomaleji piva _________________ Škoda Roomster Recaro Edition :-)
Škoda 1000Mb :-)
ex:
Škoda Octavia Combi 1,9TDI RS
VW Golf 3 1,9 Tdi
Renault R19 16V PH 2 5.dv
Renault R 19 16V ph1 chamade
Renault R 19 16V ph1 3.dv
Renault R 19 54 kw 3.dv
Fiat UNO 1,7 D |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kubais Zoofil
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 30.06.08 20:07 Předmět: |
|
|
Sraz - fajn
lidi - fajn
Organizace - slabší
Ale KURVA příště si sahejte na pinďoury nebo co je vám radši!! Sem netušil že si musím auto na sraze zamykat abych ho nemusel hledat v noci po kempu!! Mám ho týden i s cestou,takže mám o něj trochu bobky,tak jděte příště doprdele s takovýma forkama!!!
Takže dojem ze srazu totálně podělanej
Fotky:
http://kubais.rajce.idnes.cz/sraz/ _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Berry
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 287 Bydliště - POVINNÉ *: Losiná u Plzně
|
Zaslal: 30.06.08 20:22 Předmět: |
|
|
Sraz byl masakr..kdyz sem dorazil domu,taxem zjistil,ze sem toho vecer vypil asi docela dost Ale jinak pohodova cesta,takhle predpisove sem jeste nikdy nejel _________________ RENAULT laguna II - 3.0 V6 24v 152kw
RENAULT Espace IV - 2.0 T 120 kw
Škoda felicia - 1.3 MPi 50kw |
|
Návrat nahoru |
|
|
m1tv Moderátor
|
Zaslal: 30.06.08 20:24 Předmět: |
|
|
hold prvni sraz no ..trošku sem v tom plaval ale přište to snad bude lepši už mam možny misto kde by mohl byt .. _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
|
|
Návrat nahoru |
|
|
m1tv Moderátor
|
Zaslal: 30.06.08 20:29 Předmět: |
|
|
3 pupkači tankuji super _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Cawba
Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 30.06.08 20:40 Předmět: |
|
|
_________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Marv Vítěz Drhlen 2007
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 30.06.08 22:14 Předmět: |
|
|
[quote="Kubais"]Sraz - fajn
lidi - fajn
Organizace - slabší
Ale KURVA příště si sahejte na pinďoury nebo co je vám radši!! Sem netušil že si musím auto na sraze zamykat abych ho nemusel hledat v noci po kempu!! Mám ho týden i s cestou,takže mám o něj trochu bobky,tak jděte příště doprdele s takovýma forkama!!!
Kubais, to že jsme ti odtlačili káru ve 3 lidech o pár metrů vedle si myslím že není důvod aby ti to takhle zkazilo dojem z jinak pěknýho srazu. Myslím že už nás znáš dost dlouho aby jsi věděl že máme relativně v uvozovkách rozum na to aby jsme někomu něco vyvedli s autem.
No a jelikož to asi byl zřejmě můj nápad tak se Ti tím to omlouvám že jsme si dovolili popotlačit tvé auto o pár metrů vedle. Jo a už vůbec to neber jak útok na tvojí osobu za to že jsi přesedlal na jinou značku nebo něco takovýho.Bohužel zrovna tvé auto stálo na kraji, stát tam jiný, bylo by odtlačeno jiný. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Marv Vítěz Drhlen 2007
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 30.06.08 22:16 Předmět: |
|
|
Jo a na pindoury jsme si taky šahali, já na KOpiho, Kopi na Borisovo a Boris na mího pindoura! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kubais Zoofil
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 30.06.08 22:53 Předmět: |
|
|
[quote="Marv"] Kubais napsal: | Sraz - fajn
lidi - fajn
Organizace - slabší
Kubais, to že jsme ti odtlačili káru ve 3 lidech o pár metrů vedle si myslím že není důvod aby ti to takhle zkazilo dojem z jinak pěknýho srazu. Myslím že už nás znáš dost dlouho aby jsi věděl že máme relativně v uvozovkách rozum na to aby jsme někomu něco vyvedli s autem.
No a jelikož to asi byl zřejmě můj nápad tak se Ti tím to omlouvám že jsme si dovolili popotlačit tvé auto o pár metrů vedle. Jo a už vůbec to neber jak útok na tvojí osobu za to že jsi přesedlal na jinou značku nebo něco takovýho.Bohužel zrovna tvé auto stálo na kraji, stát tam jiný, bylo by odtlačeno jiný. |
no nebudu to nějak řešit, ale v ten moment mě to vytočilo fest, bo ste nebyli zrovna střízlivý, já teda taky ne, ani nevím jak se mi podařilo zacouvat zpět
Tak prosím příště mě radši svažte, mučte, vosahávejte (jen holky) než kraviny z autem (jakýmkoliv) _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
volcano
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 327 Bydliště - POVINNÉ *: PLZEŇ
|
Zaslal: 01.07.08 06:14 Předmět: |
|
|
Berry napsal: | Sraz byl masakr..kdyz sem dorazil domu,taxem zjistil,ze sem toho vecer vypil asi docela dost Ale jinak pohodova cesta,takhle predpisove sem jeste nikdy nejel |
Opravdu krásná předpisová jízda. _________________ New Scenic Intens energy - Full LED pure vision
20" new mazlík alias Bumble Bee
http://volcano.rajce.idnes.cz/
R19 16v PH2 3dv. buy 14.9.2003 sold 9.11.2016
Mégane Scénic 1.6e RN |
|
Návrat nahoru |
|
|
Boris Organizátor Drhlen
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
|