|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 04.06.08 15:26 Předmět: |
|
|
L!po napsal: | Ufas napsal: | vsechno de, ale pak uz nikdy neprojdes legalne technickou...  |
no v tom by uz takovej problem bejt nemel....  |
Kup si rovnou 16v, vyjde tě to levnějc, když dáš motor 16V do svý kastle, tak by jsi měl vyměnit nápravy, tlumiče, brzdy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
L!po
Založen: 27.5.2008 Příspěvky: 14 Bydliště - POVINNÉ *: Dobrá Voda u Hořic
|
Zaslal: 04.06.08 16:42 Předmět: |
|
|
Marv napsal: | L!po napsal: | Ufas napsal: | vsechno de, ale pak uz nikdy neprojdes legalne technickou...  |
Kup si rovnou 16v, vyjde tě to levnějc, když dáš motor 16V do svý kastle, tak by jsi měl vyměnit nápravy, tlumiče, brzdy. |
nj ale to by clovek brečel.... celý jsem to dal do kupy... opravil šíbr, vyvařil všude všechno ta kastle je jako nová.... už jsem tam zadělal i repráky...
asi počkám na víc peněz a koupim ještě ten ventil a časem to všechno přeházim.... _________________ R19 ph1 rv.1990, 1721cm, 66kw, 3dv.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 04.06.08 17:36 Předmět: |
|
|
L!po napsal: | a co myslíte, byl by takovej problém nacpat ten 16v toho mého stroje
popř. co všechno by se muselo předělat? |
co všechno?
to je jednoduchý- všechno...zůstala by Ti vlastně jenom kastla...a možná převodovka by tam pasovala...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 04.06.08 18:19 Předmět: |
|
|
L!po napsal: | Marv napsal: | L!po napsal: | Ufas napsal: | vsechno de, ale pak uz nikdy neprojdes legalne technickou...  |
nj ale to by clovek brečel.... celý jsem to dal do kupy... opravil šíbr, vyvařil všude všechno ta kastle je jako nová.... už jsem tam zadělal i repráky...
asi počkám na víc peněz a koupim ještě ten ventil a časem to všechno přeházim.... | no kdyby jsi chtel motor napis....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|