Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rouballik
|
Zaslal: 29.05.20 09:33 Předmět: Hučí Řízení Renault 19 - 1,8 16V 99kW |
|
|
Mám tu Renault 19 - 1,8 16V 99kW a zpívá řízení. Dolil jsem olej cca půl roku zpět a uklidnilo se to. Ale teď jak je teplo tak jsem začal pozorovat takový divný pocit ve volantu jakoby se to lehce ztížilo a zase povolilo. Koukal jsem na olej a zase se mi zdá, že to ubylo ale jako nic zásadního. Možná to jen moc sleduju. Přemýšlím co s tím. Je to libovka v garáži se kterou jedu na srazy a občas se projet. Rozhodně nechci s tim někde zůstat a mit z toho nějaký negativní pocity. Je to na repase řízení a nebo mám jít po něčem jiným? Může to dělat třeba tyčka řízení a vůle na ní? Manželka to musí pochopit  _________________ R19 16V |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Osly

Založen: 5.4.2011 Příspěvky: 5655 Bydliště - POVINNÉ *: Loučná nad Desnou okr. Šumperk
|
Zaslal: 29.05.20 09:51 Předmět: |
|
|
jako divné pocity někoho jiného se blbě detekují
obecně to mohou být čepy v ramenech, nebo tyčky řízení, čepy řízení, silentbloky ramen. Ale možná to bude dělat uložení tyče řízení. Jsou dvě gumová pouzdra která se časem "vyklepou". Mohlo by to jít poznat pokud točíš koly a celá tyč se hýbe do protipohybu, neměla by se hýbat.
Jinak pokud jsi jezdil bez oleje v servu tak se mohlo přidřít servo čerpadlo. Už jsem zažil že klíňák ukroutil hřídel se řemenicí  _________________ Clio III ph2 Grandtour 94kw 09
R19 PH2 81kw 94 - Baccara - In progress
R19 PH2 81kw 95 - Baccara - sold
R19 PH1 54kw 92 - sold
Šáde 120 (sešrotovaná)
www.osly.rajce.idnes.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|