Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PR0V0CATEUR Provokovat a škodit
Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 6990 Bydliště - POVINNÉ *: Strážnice
|
Zaslal: 04.06.14 21:45 Předmět: |
|
|
Dík za radu, blbej chrom...
Hmmm tak nejde ani tam... _________________ telefon: 601/222282
Mám tak moc rád lidi, že žiju takovým způsobem, aby až umřu bylo víc lidí šťastných než smutných, troubové! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Osly
Založen: 5.4.2011 Příspěvky: 5653 Bydliště - POVINNÉ *: Loučná nad Desnou okr. Šumperk
|
Zaslal: 04.06.14 22:02 Předmět: |
|
|
no tak jsem to zkoušel...smazal jsem si to a už to nejde
takže jsem to musel dat z toho imageshack.com _________________ Clio III ph2 Grandtour 94kw 09
R19 PH2 81kw 94 - Baccara - In progress
R19 PH2 81kw 95 - Baccara - sold
R19 PH1 54kw 92 - sold
Šáde 120 (sešrotovaná)
www.osly.rajce.idnes.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
PR0V0CATEUR Provokovat a škodit
Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 6990 Bydliště - POVINNÉ *: Strážnice
|
Zaslal: 04.06.14 22:06 Předmět: |
|
|
A tam mi nejde nahrávat, že chtějí prachy ty kurvy... _________________ telefon: 601/222282
Mám tak moc rád lidi, že žiju takovým způsobem, aby až umřu bylo víc lidí šťastných než smutných, troubové! |
|
Návrat nahoru |
|
|
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 04.06.14 22:10 Předmět: |
|
|
BOBES napsal: | Ja to nemyslel zle, jen nevím co přinese za vychytávky. Jsem PC analfabet tak se ptám |
no dle mého to umí hlavně samo řešit spamy, pokud se ti tu regne nějaký automat a začne spamovat tak to nějaký "bot" (automat) dokáže rozpoznat s típne ho to samo, pak třeba gůgl bot kterej pomáhá aby šlo něco vyhledat už z gůglu = větší návštěvnost, všelijaké počítadla, nebo třeba rovnou jednoduchý chat který vydíš na hl,stránce na foru.. řekl bych že možností jsou takřka neomezené akorát na to chce mít čas to poladit |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kubais Zoofil
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 05.06.14 04:35 Předmět: |
|
|
PR0V0CATEUR napsal: | Dík za radu, blbej chrom...
Hmmm tak nejde ani tam... |
U rajče: Když vidíš náhledy fotek tak na nějakou klikni pravým tlačítkem a dej "Otevřít na nové stránce" a fotka se otevře v samostatném okně a až tenhle ten odkaz jde použít pro vložení fotky.
Jinak nová verze už se aj mě páčí A na fotky se vyprdnout, ať se nahrávaj postaru. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
hynek
Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10936 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 05.06.14 07:01 Předmět: |
|
|
Mě na tom novém mrdá, že když kliknu na nějakej odkaz, nehodí mě to do nového okna, ale přepíše se to aktuální. Dělá to i na RCČR a je to o nas...
kuwa _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Boris Organizátor Drhlen
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
Zaslal: 05.06.14 07:14 Předmět: |
|
|
hynek napsal: | Mě na tom novém mrdá, že když kliknu na nějakej odkaz, nehodí mě to do nového okna, ale přepíše se to aktuální. Dělá to i na RCČR a je to o nas...
kuwa |
Děkuji za typ to je podle mě podstatná věc ale už mám načteno a mělo by jít vyřešit aby to fungovalo jako tady _________________ Renault 19 16V 99kWoltu
www.djmartinbores.cz I www.danceparty.unas.cz I www.indoorpaintball.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
hynek
|
Zaslal: 05.06.14 07:16 Předmět: |
|
|
Boris napsal: | hynek napsal: | Mě na tom novém mrdá, že když kliknu na nějakej odkaz, nehodí mě to do nového okna, ale přepíše se to aktuální. Dělá to i na RCČR a je to o nas...
kuwa |
Děkuji za typ to je podle mě podstatná věc ale už mám načteno a mělo by jít vyřešit aby to fungovalo jako tady |
|
|
Boris Organizátor Drhlen
|
|
Návrat nahoru |
|
|
hynek
|
Zaslal: 05.06.14 10:14 Předmět: |
|
|
A nešlo by, že by se měnil? Doma mám pár podobných (stylově), je tam i chamina...
Ještě jsem si všiml, že máš větší avatar než ostatní a je to pak trochu odskočený, neladí to mému oku
Jde o to, aby tam pak nemlátil každý velkého avatara jak si zamane _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Boris Organizátor Drhlen
|
Zaslal: 05.06.14 10:24 Předmět: |
|
|
hynek napsal: | A nešlo by, že by se měnil? Doma mám pár podobných (stylově), je tam i chamina...
Ještě jsem si všiml, že máš větší avatar než ostatní a je to pak trochu odskočený, neladí to mému oku
Jde o to, aby tam pak nemlátil každý velkého avatara jak si zamane |
Avatary budou nahrávány na web a jejich šíře bude stejná takže odskoky nebudou
Měnění je asi komplikované a nedělal bych z toho cirkus _________________ Renault 19 16V 99kWoltu
|
Návrat nahoru |
|
|
hynek
|
Zaslal: 05.06.14 11:36 Předmět: |
|
|
Myslel jsem že by to bylo třeba jako gif a po nějakém intervalu by přeskočil obrázek (2-3 obrázky), ale byl to jen námět _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Boris Organizátor Drhlen
|
|
Návrat nahoru |
|
|
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 05.06.14 18:35 Předmět: |
|
|
mě napadá, fotky se budou automaticky smršťovat na velikost otevřeného okna tj prohlížeče? my to tak na touge máme ale myslím, že jsem to musel někde překopat taky v nastavení ale jistý si nejsem |
|
Návrat nahoru |
|
|
Boris Organizátor Drhlen
|
Zaslal: 05.06.14 20:09 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | mě napadá, fotky se budou automaticky smršťovat na velikost otevřeného okna tj prohlížeče? my to tak na touge máme ale myslím, že jsem to musel někde překopat taky v nastavení ale jistý si nejsem |
No lze povolit max rozměr a velikost ale mám pocit, že to úplně nefunguje _________________ Renault 19 16V 99kWoltu
|
Návrat nahoru |
|
|
|