Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mr.trix
Založen: 6.11.2007 Příspěvky: 25 Bydliště - POVINNÉ *: Opava
|
Zaslal: 20.04.08 20:20 Předmět: KOZEL BOREC NICITEL :-D |
|
|
JO KUbles kdyz se rozjede a snazi se dohnas 16 ventil tak se pak nemuze diwit Ale u neho to neni nic noveho pac i me vzdy chtel predjet a nakonec dychal moje vypary z vyfuku Ale tak aspon neco se snim deje :-D _________________ Renault 19 RN 1.8, 68,5 KW, r.v. 1993 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 20.04.08 20:22 Předmět: |
|
|
Příště si se mnou může dát závod, jsem zjistil, že se s ním můžu rovnat ale jestli skončí jak včera, tak to vyhrám  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kubles
Založen: 31.10.2007 Příspěvky: 1554 Bydliště - POVINNÉ *: opava
|
Zaslal: 20.04.08 20:30 Předmět: |
|
|
a já už to mam skoro spravenýýýýýýýýýýýýýý  _________________ R19 16V PH1 max power...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 20.04.08 20:35 Předmět: |
|
|
kubles napsal: | a já už to mam skoro spravenýýýýýýýýýýýýýý  |
No tak spravuj dál, abych neměl pocit až se setkáme, že závodím s vrakem  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 20.04.08 20:35 Předmět: |
|
|
kubles napsal: | a já už to mam skoro spravenýýýýýýýýýýýýýý  |
ty rikáš tomu, že do něčeho mlátíš kladivem zpravovat???  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mr.trix
Založen: 6.11.2007 Příspěvky: 25 Bydliště - POVINNÉ *: Opava
|
Zaslal: 20.04.08 20:42 Předmět: |
|
|
reezy napsal: | Příště si se mnou může dát závod, jsem zjistil, že se s ním můžu rovnat ale jestli skončí jak včera, tak to vyhrám  |
No dame si priste i spolu a uvidime ale s 16-ti ventilem nejedu  _________________ Renault 19 RN 1.8, 68,5 KW, r.v. 1993 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 20.04.08 20:49 Předmět: |
|
|
taaaaak jse mtady pánoveeeeeeeeeeeee
jsem byl celý víken u tetky na Morávce v Penzionu Jízdárna takže pohoda klídeček odreagování a na čerstvém vzduchu
jinak pro JATUN mam 3videjka z těch sprintu co jsme si dávali.. domluvím se s Mirkem at to hodí na youtube
a fotky hodim na rajče až se mě to tu vzpamatuje a začně ten program fungovat ted natom pracuju a hned hodím odkaz  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 20.04.08 21:04 Předmět: Re: KOZEL BOREC NICITEL :-D |
|
|
mr.trix napsal: | JO KUbles kdyz se rozjede a snazi se dohnas 16 ventil tak se pak nemuze diwit Ale u neho to neni nic noveho pac i me vzdy chtel predjet a nakonec dychal moje vypary z vyfuku Ale tak aspon neco se snim deje :-D |
Hele on se nesnažil dohnat ventila on se snažil dohnat mě!!
Já stíhal zuby nehty ventila a už se mi to zouvalo z ráfků, jen jsem čekal kdo zamnou to nedá a hukne do stromu a hle on to byl bronzový jezdec  _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 20.04.08 21:06 Předmět: Re: KOZEL BOREC NICITEL :-D |
|
|
mirek napsal: | Hele on se nesnažil dohnat ventila on se snažil dohnat mě!!
Já stíhal zuby nehty ventila a už se mi to zouvalo z ráfků, jen jsem čekal kdo zamnou to nedá a hukne do stromu a hle on to byl bronzový jezdec  |
za jakym ventilem jses honil?????
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
Zaslal: 20.04.08 21:11 Předmět: Re: KOZEL BOREC NICITEL :-D |
|
|
LANiN napsal: | mirek napsal: | Hele on se nesnažil dohnat ventila on se snažil dohnat mě!!
Já stíhal zuby nehty ventila a už se mi to zouvalo z ráfků, jen jsem čekal kdo zamnou to nedá a hukne do stromu a hle on to byl bronzový jezdec  |
 |
Za jedním úchylem ventilem
Jinak fotky jen jedna vítka! Nikde nejde vidět můj
Snad ještě někdo dodá fotku s  _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 20.04.08 21:14 Předmět: |
|
|
co kecáš je tam na 4řech fotkách |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 20.04.08 21:25 Předmět: Re: KOZEL BOREC NICITEL :-D |
|
|
mirek napsal: | LANiN napsal: | mirek napsal: | Hele on se nesnažil dohnat ventila on se snažil dohnat mě!!
 |
Za jedním úchylem ventilem
Jinak fotky jen jedna vítka! Nikde nejde vidět můj
Snad ještě někdo dodá fotku s  | no fotky super sem se zasmal konecne....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 20.04.08 21:26 Předmět: |
|
|
jinak vyjeli jsme z shopingu a ja jel první páč jsme do kopru jeli přez hukvaldy aby sme se vyhli koloně a zároveň pěkná projížďka krajinou ...
já jel první zamnou kubles a já jel s mladou a řikam ji "TEN MLADEJ SE NAMĚ POŘÁD LEPÍ TO BUDE NĚJAKEJ MAGOR SE NĚCO STANE"
no a nějak kolonku pozdějc mirek předjem pak já jeho no a za hradem u hukvald je už jen cesta přez krajinu serpentinky nahoru dolů nahoru no a jak už byl poslední kopeček a pak jen dolů a äsi 6zatáček (fakt prudkých) tak jsem jel první a říkám si šlápnu tomu se trošku projedu a pak spomalím ať mě dojedou jo mirek to šupal zamnou a jo držel se (EDIT by Mirek: Jel jsem na MAX ) zajedem za kopeček a za náma nikdo a bylo zle miro se otáčel ja to pral zpátky zpátečkou pak se otočím mirek mě předjel a ja zaním vyjedu z poza kopce a vidím něco červeného na boku řikam "kurva to bude ten mladý" šláp mu plný dojedu šlajfem vyskakuju z auta a už v depresi co se stalo nevnímaje okolí ani ostatní rychle k autu jestli v něm někdo nejní nikdo v autě až pak se mi rozjasnilo a vnimal sem okolí...
sic sem byl v nervách že sem to vyprovokoval vlastně já mě to mrzí no ale hlavně že se nikomu nic nestalo to mě spadl né šutr ale SKÁLA ze srdce ...
jinak k tomu dni fakt supr paráda perfektní a vůbec mě nemrzí že jsem neviděl ty nytuněné auta v kopru
prostě bylo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|