Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 15.10.07 21:21 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Vítek napsal: | jako obyc hadice?? ja kupuju metraz za 59kč metr |
....se blbě kupuje na metráž  | no tak toho u nas na dilne je.....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
hirens Anonymní
|
Zaslal: 15.10.07 22:11 Předmět: |
|
|
Lidi díky. Asi jak tu bylo řečeno to měl předemnou nějakej čuňas. Co se dá dělat, v garáži mám novej radiátor, tak ho nechám vyměnit. Jen mě totiž napadlo, jestli to není nějaký táhlo, nebo tak něco. Stejně moc děkuju  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

|
Zaslal: 16.10.07 18:27 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Na tvem motoru taky jedna byla  | no vidis neco se hodit bude....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

|
Zaslal: 16.10.07 18:28 Předmět: |
|
|
hirens napsal: | Lidi díky. Asi jak tu bylo řečeno to měl předemnou nějakej čuňas. Co se dá dělat, v garáži mám novej radiátor, tak ho nechám vyměnit. Jen mě totiž napadlo, jestli to není nějaký táhlo, nebo tak něco. Stejně moc děkuju  | dneska sem jel s vitkem a topeni mu musim fakt pochvalit.....na 1....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1483 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 17.10.07 07:22 Předmět: |
|
|
radecek7 napsal: | hirens napsal: | Lidi díky. Asi jak tu bylo řečeno to měl předemnou nějakej čuňas. Co se dá dělat, v garáži mám novej radiátor, tak ho nechám vyměnit. Jen mě totiž napadlo, jestli to není nějaký táhlo, nebo tak něco. Stejně moc děkuju  | dneska sem jel s vitkem a topeni mu musim fakt pochvalit.....na 1....  |
děkuji taky se o ne peclive staram, ale chval az po ctvrtku to se teprve uvidi jestli nas to rozmrazi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mrkwich Anonymní
|
Zaslal: 17.10.07 11:43 Předmět: |
|
|
Když už je tu řeč o topení....
Jakmile otočím kolečkem a začnu topit, tak se mi začne mlžit čelní sklo. Takovým způsobem, že za pár minut neni vidět skoro nic
Dělá to ať je venku teplo, nebo zima. Vůbec nevím, co s tim.
Neměl by někdo radu? Dík  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 17.10.07 11:53 Předmět: |
|
|
Mrkwich napsal: | Když už je tu řeč o topení....
Jakmile otočím kolečkem a začnu topit, tak se mi začne mlžit čelní sklo. Takovým způsobem, že za pár minut neni vidět skoro nic
Dělá to ať je venku teplo, nebo zima. Vůbec nevím, co s tim.
Neměl by někdo radu? Dík  |
Asi ti to topí tak moc že místo teplého vzduchu na to sklo pouštíš páru _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin Anonymní
|
Zaslal: 17.10.07 11:59 Předmět: |
|
|
Jestli se ti neztrácí chlad.voda, tak tam někudy teče: prší |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin Anonymní
|
Zaslal: 17.10.07 12:03 Předmět: |
|
|
a pak při puštění ventilatoru se Ti vypařuje na okno. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 17.10.07 12:08 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Vítek napsal: | jako obyc hadice?? ja kupuju metraz za 59kč metr |
....se blbě kupuje na metráž  |
Mám jí tuším v dílech, kdyby někdo chtěl;) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

|
Zaslal: 17.10.07 13:38 Předmět: |
|
|
Vítek napsal: | radecek7 napsal: | hirens napsal: | Lidi díky. Asi jak tu bylo řečeno to měl předemnou nějakej čuňas. Co se dá dělat, v garáži mám novej radiátor, tak ho nechám vyměnit. Jen mě totiž napadlo, jestli to není nějaký táhlo, nebo tak něco. Stejně moc děkuju  | dneska sem jel s vitkem a topeni mu musim fakt pochvalit.....na 1....  |
děkuji taky se o ne peclive staram, ale chval az po ctvrtku to se teprve uvidi jestli nas to rozmrazi  | no to jo su zvedavej.....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
chuanitka Anonymní
|
Zaslal: 18.10.07 07:09 Předmět: |
|
|
Vítek napsal: | zapomel jsem dodat ze mzes jeste zkusit proplachnout ale asi to stejne nepomuze predemnou melo rencka nejaky prase sem s toho lil takovej hnus!! |
Taky budu muset čistit tou kejdou, sotva topím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mrkwich Anonymní
|
Zaslal: 18.10.07 20:57 Předmět: |
|
|
Martin napsal: | Jestli se ti neztrácí chlad.voda, tak tam někudy teče: prší |
Nezdá se, že by ubývala voda... Jestli tam fakt někam zateklo, tak se to nemůže vypařovat věčně...prostě to nechám dost dlouho topit a uvidíme, jestli to přestane mlžit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hirens Anonymní
|
Zaslal: 20.10.07 14:14 Předmět: |
|
|
Jen se zeptám, kde mám tu hadici, co je tu vyfocená hledat? Jak se k ní dostanu? díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|