Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Zdeny RC
Založen: 6.4.2008 Příspěvky: 41 Bydliště - POVINNÉ *: Hlučín
|
Zaslal: 22.04.09 16:46 Předmět: A Opět brzdy |
|
|
Zdarec mám dotaz , vyměnil jsem komplet brzdy ( destičky, kotouče, pakny, bubny) , ale brzdný učinek nenarostl spíše klesl abych docilil solidní učinek musím celkem silně zatlačit na pedál - že by posilovač? jde zjistit nějak jeho funkčnost? a podobně je na tom ručka natahl jsem lanka paka jde jen o 3 - 4 zuby ale nezablokuji se kola když stojím tak to auto udrží ale při jizdě se rovná učinek 0. DÍKY ZA KAŽDOU RADU _________________ R19 1,8 Ph II 65kW r.v.94 cabrio
*** http://www.kridla2008.wz.cz/ ***
Ptá se slon velblouda: ?Proč máš prsa na hřbetě?? ?Hmm,? odpovídá velbloud, ?zajímavá otázka od někoho, komu visí penis s ksichtu.? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 22.04.09 16:48 Předmět: |
|
|
kolik si nejel? brzdy si sedaj tak 300-500km a pokud jim davaš v tydle dobe za uši tak mužeš vyhodit destičky protože je spáliš a už nidky brzdit nebudou _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zdeny RC
|
Zaslal: 22.04.09 17:05 Předmět: |
|
|
ma to za sebou 500 km zajiždění a dalších 100 a bez efektu _________________ R19 1,8 Ph II 65kW r.v.94 cabrio
Ptá se slon velblouda: ?Proč máš prsa na hřbetě?? ?Hmm,? odpovídá velbloud, ?zajímavá otázka od někoho, komu visí penis s ksichtu.?
Naposledy upravil Zdeny RC dne 22.04.09 17:19, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 22.04.09 17:18 Předmět: |
|
|
tak to nevimtak zkusit ovzdušnit ? a maš dobře seřizeny zadni brzdy ? jinka posilovač poznaš tak že vypni motor šlapni na brzdu budeš mit třeba pedal skoro nahoře drž pedal a nastartuj měl by ti klesnout pedal niž .. _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zdeny RC
|
Zaslal: 22.04.09 17:21 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | tak to nevimtak zkusit ovzdušnit ? a maš dobře seřizeny zadni brzdy ? jinka posilovač poznaš tak že vypni motor šlapni na brzdu budeš mit třeba pedal skoro nahoře drž pedal a nastartuj měl by ti klesnout pedal niž .. |
V tom případě by měl byt posilovač OK a co se týka seřízení - samoštely zustaly původní nebyly v té sadě a seřizeno to bylo tak aby to nedřelo a šel nasadit buben
da se eventuelně koupit někde jenom samoštel? _________________ R19 1,8 Ph II 65kW r.v.94 cabrio
Ptá se slon velblouda: ?Proč máš prsa na hřbetě?? ?Hmm,? odpovídá velbloud, ?zajímavá otázka od někoho, komu visí penis s ksichtu.? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 22.04.09 18:29 Předmět: |
|
|
pokud si menil zadni brzdy a predtim ti brzdily a ted ne tak vidim problem v samostavech skontroloval bych jestli jsou v poradku _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios Anonymní
|
Zaslal: 22.04.09 19:25 Předmět: |
|
|
Zdeny RC napsal: | samoštely zustaly původní nebyly v té sadě a seřizeno to bylo tak aby to nedřelo a šel nasadit buben |
Zdarec, za 1) zkontroluj zda je vše poskládáno dobře a očištěno(myšleno od mastnoty, zda destičky chodí pěkně a brzdový třmen také(vodící tyčky třmenu očistit a lehce máznout grafit vazelinou)
2) zkus odvzdušnit
3) nastav samostavy, aby lehce, ale opravdu lehce bubny přibržďovaly)jenom sem tam lízly o brzdové obložení,, samozřejmě musíš poté ještě našlapat(aby se ještě nastavily případně samostavy a pak ještě seřídit ruční brzdu)
4)koupit nebo sehnat samostavy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 22.04.09 20:17 Předmět: |
|
|
a zadní válečky jestli chodí _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zdeny RC
|
Zaslal: 22.04.09 20:19 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | a zadní válečky jestli chodí |
jsou taky nové _________________ R19 1,8 Ph II 65kW r.v.94 cabrio
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 22.04.09 20:58 Předmět: |
|
|
Hele není to jen tvůj subjektívní pocit. Zkus se za jízdy opřít o pedál max. silou jestli blokneš kola tak je to asi OK. Jinak samostavy nijak nenastavuj...... ud toho to jsou samostavy aby se nastavily samy. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 22.04.09 22:20 Předmět: |
|
|
zkus dupnout na brzdu levou nohou... ale nezapomeň si vzít pás...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lord Bazzi
Založen: 11.10.2007 Příspěvky: 2680 Bydliště - POVINNÉ *: Uhřice okr. Vyškov
|
Zaslal: 23.04.09 00:23 Předmět: |
|
|
Ufas napsal: | zkus dupnout na brzdu levou nohou... ale nezapomeň si vzít pás...  |
Má pravdu když sem kupoval ventila tak sem to takhle zkoušel a borec co to prodával málem proletěl čelním sklem ptz se mu nechtělo přivazovat... _________________ VW Prassat Variant B4 TDI-pracant
Renaulty mám už jen pro zábavu:
16V ph2,3dv Mazlík
Nafoukané Kabrio kabrioletovič ph2kovič 8V ??kW
3x 16V na ND |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mmita89

|
Zaslal: 23.04.09 15:41 Předmět: kotouce a desticky |
|
|
mate nekdo skusenost se znackou REMSA?? mam moznost koupit set(koutouce,desticky) za 900 penez... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 23.04.09 15:57 Předmět: Re: kotouce a desticky |
|
|
mmita89 napsal: | mate nekdo skusenost se znackou REMSA?? mam moznost koupit set(koutouce,desticky) za 900 penez... | dnesak sem je montoval a nejsou špatny za ty kačky budou hodne ubejvat ale zas by mohly dobře brzdit  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|