Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
faltyno Anonymní
|
Zaslal: 06.01.08 17:16 Předmět: central |
|
|
zdarec nevite nekdo co muze byt s motorkem u centralu neotvira me lz dvere diky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KristensenJ
Založen: 17.10.2007 Příspěvky: 327 Bydliště - POVINNÉ *: Česká Třebová
|
Zaslal: 06.01.08 17:25 Předmět: Re: central |
|
|
faltyno napsal: | zdarec nevite nekdo co muze byt s motorkem u centralu neotvira me lz dvere diky |
buď je zatuhlej, spálenej, nebo upadlej kabel nebo táhlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 06.01.08 17:25 Předmět: |
|
|
Asi tam máš někde zakopanýho psa.  _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
faltyno Anonymní
|
Zaslal: 06.01.08 17:39 Předmět: |
|
|
bud tam je nakej vlcak nebo co, ale beze srandy kdyz odemykam auto tak je to asi na po4 to nevim kvuli čemu ale kdyz uz ho odemknu tak tenhle cudl jakoby povyskoci ale neodemkne se tot vse tak nevim co s tim jestli to nebudete nahodou nekdo vedet diky za odpoved bomba ted to prestalo otvirat uplne
Naposledy upravil faltyno dne 18.02.08 20:24, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 06.01.08 17:47 Předmět: |
|
|
Zatuhlé nebo zamrzlé. Vytáhnout zámek, vymýt v tech. benzínu namazat. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
faltyno Anonymní
|
Zaslal: 06.01.08 17:48 Předmět: |
|
|
diky za radu zkusim a uvidim |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1483 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 06.01.08 20:43 Předmět: |
|
|
me neoteviraji ani jedny zadni dvere je me to uplne jedno protoze tam nikdo nejezdi vsak ono to v lete zase bude fachcit |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

Založen: 15.12.2007 Příspěvky: 301 Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana
|
Zaslal: 06.01.08 20:49 Předmět: |
|
|
Vítek napsal: | me neoteviraji ani jedny zadni dvere je me to uplne jedno protoze tam nikdo nejezdi vsak ono to v lete zase bude fachcit |  _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
Lepsi je bejt mrtvej nez-li druhej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dukemb
Založen: 22.1.2008 Příspěvky: 131 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 9
|
Zaslal: 30.01.08 12:25 Předmět: |
|
|
tak to mate vsici jeste dobry....mne bohuzel LZ dvere nezavirají (az tak na patej pokus), takze zavirani dveri mne zabere tak pet minut, dost me to stve ale nevim co stim:( vase rady vytany:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 30.01.08 13:35 Předmět: |
|
|
dukemb napsal: | tak to mate vsici jeste dobry....mne bohuzel LZ dvere nezavirají (az tak na patej pokus), takze zavirani dveri mne zabere tak pet minut, dost me to stve ale nevim co stim:( vase rady vytany:) |
vycistit a promazat motorky a mechanismus zamku _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanzi
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 30.01.08 15:10 Předmět: |
|
|
dukemb napsal: | tak to mate vsici jeste dobry....mne bohuzel LZ dvere nezavirají (az tak na patej pokus), takze zavirani dveri mne zabere tak pet minut, dost me to stve ale nevim co stim:( vase rady vytany:) |
jj, jak uz bylo napsano... a nebo taky nez odejdes z auta tak zamacknout jako u S12O  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 30.01.08 15:17 Předmět: |
|
|
hanzi napsal: | dukemb napsal: | tak to mate vsici jeste dobry....mne bohuzel LZ dvere nezavirají (az tak na patej pokus), takze zavirani dveri mne zabere tak pet minut, dost me to stve ale nevim co stim:( vase rady vytany:) |
jj, jak uz bylo napsano... a nebo taky nez odejdes z auta tak zamacknout jako u S12O  |
tak to by u me neslo... mam vyndany ty čudle... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 30.01.08 15:45 Předmět: |
|
|
joo tak to ja taky u auta strávím tak 5minut než se to zamkne.. v létě to bylo podstatně rychleji.. asi jen 4minuty zamykání ... ty centrály po 15ti letech jsou už naprd starý slabí.. jsem koupil nové i s dálkačem.. už mě ošly nervy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mawerick Anonymní
|
Zaslal: 15.03.08 23:49 Předmět: |
|
|
Čau všichni, mám problém s centrálem - nefunguje ovládání na DO. Klíčem to jde. Baterku y "klíčku" jsem vyměnil, šťáva do přijímače taky jde. Ale ani ťuk. U Renaulta v servisu prý na auta r.v. 89 prý nový klíč s DO už neudělají. Jedině zkusit objednat celý komplet: vysílač a přijímač ale za nehoráznou cenu. Nemáte někdo ten vysílač (co je v klíčku) a přijímač. Všechno je to na infra. A 19ctka je z roku 89. Díky. Mawerick |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1483 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 15.03.08 23:59 Předmět: |
|
|
urcite to nekdo mit bude zkus si to hodit do bazaru ale co vim tak rencek to mel 100pro i v98 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|